Let's see how well you know Kendall's behind, because Kim isn't the only one in this fam who is changing the belfie game.
  1. Kendall's butt or someone else's butt?
    A8717967 9b66 4975 9219 c12b7d66955b
    Answer: Kendall's
  2. Kendall's butt or someone else's butt?
    572d45d0 4285 49a0 b662 ed4ff53f69d9
    Answer: Kendall's
  3. Kendall's butt or someone else's butt?
    7b5f83d4 9f96 4fe6 b1fa d50b7b4416dd
    Answer: Someone Else's (Proprietor: Kylie Jenner)
  4. Kendall's butt or someone else's butt?
    D0272309 9e26 4b5b 95bf cc2aa66e1bfe
    Answer: Kendall's (and Gigi Hadid's)
  5. Kendall's butt or someone else's butt?
    B961d351 c8d7 41af b8ae fb5b9dd12464
    Answer: Kendall's
  6. Kendall's butt or someone else's butt?
    B99ebf95 9b27 487a 8fb7 d0b2af7945c5
    Answer: Someone else's (Proprietor: Naya Rivera)
  7. Kendall's butt or someone else's butt?
    945eca3c 231e 41f7 beb9 23ad9633ab42
    Answer: Kendall's
  8. Kendall's butt or someone else's butt?
    4b43c4cc 88a2 4dbf b9cc bb462891851e
    Answer: Someone else's (Proprietor: Lea Michele)